UN TÂNĂR DIN MEDGIDIA A RETURNAT PORTOFELUL CU BANI PIERDUT DE UN CETĂŢEAN

Noroc chior pentru un băiat din Medgidia! Acesta a avut şansa ca portofelul pierdut să ajungă în mâinile unui tânăr cu simț civic. Acesta a predat bunul găsit polițiștilor din Medgidia.

În dimineața zilei de duminică tânărul a intrat în scara unui bloc din zona Berărie unde locuia prietenul său. Numai că în scară a găsit un portofel în care se găsea o sumă de bani, un card și mai multe documente. Acesta a încercat să îa legătura cu vecinii din scară pentru a afla dacă persoana locuiește acolo, însă din păcate nu a avut succes.

După mai multe încercări de a afla unde locuiește persoana păgubită , băiatul a pornit către sediul poliției. Aici a povestit cum și unde a găsit portofelul, după care l-a predat organelor de poliție. Între timp un echipaj de poliție s-a deplasat la păgubit pentru a îl informa. Acesta a fost găsit și s-a prezentat la sediu pentru a își ridica bunul pierdut.

Ce spun organele de poliție despre fapta acestui tânăr?

Gestul acestui tânăr reprezintă un act de normalitate. El confirmă buna educaţie primită în familie cât şi în societate. Gestul lui nu a rămas nerăsplătit.