Arhive

UN PREOT CONSTĂNȚEAN S-A TRANSFORMAT ÎN CASCADOR DE OCAZIE

Un preot constănțean s-a transformat în cascador de ocazie. Şi asta după ce mașina pe care o conducea a făcut ravagii pe un Drum Național din județ. În încercarea de a evita un obstacol de pe șosea, bărbatul a fost proiectat cu mașina în decor, a pus la pămînt o bornă kilometrică de pe marginea drumului și s-a răsturnat pe cîmp.

Accidentul de circulație s-a produs pe Drumul Național 39, la ieșire din Eforie Nord. Preotul pornise spre sudul stațiunii, însă a ajuns pe targa Ambulanței.

Medicii spun că bărbatul se află în afara oricărui pericol și că a scăpat doar cu o mînă ruptă și cîteva zgîrieturi. Mașina preotului, în schimb, s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători și urmează să stabilească exact care a fost cauza producerii accidentului de circulație. Preotul a fost supus etilotestului Drager și nu a consumat alcool.

Oamenii legii i-au deschis preotului un dosar penal pentru vătămare corporală și au încadrat incidentul rutier la autoaccidentare.