Acasă Stiri Eveniment UN PREOT CONSTĂNȚEAN S-A TRANSFORMAT ÎN CASCADOR DE OCAZIE

UN PREOT CONSTĂNȚEAN S-A TRANSFORMAT ÎN CASCADOR DE OCAZIE

50
0

Un preot constănțean s-a transformat în cascador de ocazie. Şi asta după ce mașina pe care o conducea a făcut ravagii pe un Drum Național din județ. În încercarea de a evita un obstacol de pe șosea, bărbatul a fost proiectat cu mașina în decor, a pus la pămînt o bornă kilometrică de pe marginea drumului și s-a răsturnat pe cîmp.

Accidentul de circulație s-a produs pe Drumul Național 39, la ieșire din Eforie Nord. Preotul pornise spre sudul stațiunii, însă a ajuns pe targa Ambulanței.

Medicii spun că bărbatul se află în afara oricărui pericol și că a scăpat doar cu o mînă ruptă și cîteva zgîrieturi. Mașina preotului, în schimb, s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători și urmează să stabilească exact care a fost cauza producerii accidentului de circulație. Preotul a fost supus etilotestului Drager și nu a consumat alcool.

Oamenii legii i-au deschis preotului un dosar penal pentru vătămare corporală și au încadrat incidentul rutier la autoaccidentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.