Arhive

VIDEO – UN POLIȚIST A INTERVENIT PENTRU A STINGE UN INCENDIU CARE A CUPRINS CASA UNOR BĂTRÂNI DIN TOPRAISAR

La data de 17 ianuarie a.c., ora 18.00, polițiștii din Topraisar au fost sesizați despre faptul că la o locuință din localitate a izbucnit un incendiu, care se propaga foarte rapid. Imediat, la fața locului s-a deplasat tânărul agent de poliție Bogdan Tarmigan, ajutor șef de Post, care a constatat faptul că, pentru stingerea focului, proprietarii casei, persoane de vârsta a III-a, nu au posibilitatea de a interveni.

Pentru diminuarea pagubelor materiale și protejarea bunurilor locatarilor, polițistul a pătruns în imobil, a urcat în pod și pe acoperișul casei, unde, sprijinit de cetățenii din localitate, a acționat pentru stingerea incendiului. Ca urmare a intervenției agentului de poliție, focul a fost limitat și, ulterior, acesta a fost lichidat de pompieri. Din fericire nu au fost înregistrate victime omenești.

În intervenția sa, polițistul a suferit leziuni minore în zona umărului stâng, fiind transportat la Spilalul Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nerămânând internat. În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit ca urmare a unui coş de fum defect.