Arhive

Un jandarm de la CNE Cernavodă s-a impușcat în timpul serviciului

Un jandarm care asigură paza Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavodă s-a împuşcat marţi dimineaţă, la scurt timp după ce intrase de serviciu, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de prim-ajutor, printre care şi elicopterul SMURD.

Conform ISU Dobrogea, pacientul este în comă. El a fost intubat de medicul de la elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la spital.

“El intrase în dispozitiv, a stat de vorbă cu colegii, aceştia au afirmat că nu era abătut sau supărat şi apoi a luat această decizie”, au afirmat reprezentanţii Unităţii Speciale.  

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere.La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul a este  supus manevrelor de resuscitare. 

Victima are aproximativ 43 de ani. Unitatea Specială 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” asigură paza CNE Cernavodă. .