UN BĂRBAT DIN IALOMIŢA A FOST STRIVIT DE O MAŞINĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL

Întâmplare nefericită pentru un bărbat din Ialomiţa. Acesta a fost strivit de o maşină scăpată de sub control, în timp ce stătea de vorbă cu vecinii, chiar în faţa casei sale. Omul a supravieţuit ca prin minune, dar s-a ales cu mai multe coaste rupte.

Un barbat de 50 de ani din Ialomita a fost strivit de o masina chiar in fata casei sale. Barbatul, infirm de un picior, iesise la poarta sa stea de vorba cu vecinii, cand a fost lovit in plin de un autoturism scapat de sub control. Soferul, un tanar de 20 de ani, a incercat o depasire neregulamentara, a pierdut controlul volanului, a intrat intr-un gard, s-a rasturnat si s-a oprit in casa victimei. Barbatul a fost prins intre masina si gard si a suferit mai multe traumatisme. El a ajuns la spital in stare grava, cu mai multe coaste rupte. Pana sa ajunga echipajul SMURD, satenii au sarit si l-au scos de sub autoturism.

Soferul nu consumase alcool. Tanarul are permisul de 2 ani si lucreaza ca sofer profesionist. El s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Accidentul a avut loc in localitatea Cosâmbești.