UDT: Un pas nou în Istoria Umanității și a Diversității Culturale în România

 În data de 23 martie 2021, am primit cu mare onoare scrisoarea oficială din partea Excelenței Sale Nunțiu Apostolic Miguel Maury Buendia, Șeful misiunii Nunțiatutrii Apostolice a Sfântului Scaun pentru România și Republica Moldova la București, un moment unic cu un impact imens pentru comunitatea noastra.

Belgin Naim – presedinte UDT

 În scrisoarea Sa, ne transmite aprecierea puternică si mulțumirile din partea Papei Francesco de la Roma pentru activitățile noastre și inițiativele nobile care favorizează și promovează dialogul intercultural. Papei Francesco i-a facut o plăcere deosebită lecturarea “Revistei Dobrogene” și am primit din partea Excelenței Sale cea mai Înaltă Laudă astfel încât aceasta constituie o satisfacție specială pentru activitatea noastră și un nou pas în istoria umanității și a diversității culturale din România.

Naim Belgin – Președinte Uniunea Democrată Tătară

 În mesajul transmis de Pontefice, cu semnătura Nunțiului Apostolic Miguel Maury Buendia, se regăsesc și cele mai sincere urări cu mare bucurie cu ocazia aniversării sărbătoarei Nevruz pentru colaboratorii noștri si toată comunitatea noastră.