Arhive

TURIȘTII SUNT MULȚUMIȚI DE PREȚURILE MICI, DE CURĂȚENIE, LINIȘTE ȘI SIGURANȚA DE PE PLAJA MODERN

Plaja Modern este mereu plină de oameni dornici de bronz dar și de liniște. Singurul sunet aparte este dat de valurile care se sparg de țărm. Zilele însorite i-au scos din nou pe oameni din case și i-au adus direct pe nisipul fin.

Chiar dacă nu este foarte mediatizată plaja Modern este un loc frecventat atât de turişti cât şi de localnicii din Constanța. De ce ? În primul rând pentru că prețurile sunt mult mai mici spre deosebire celelalte stațiuni . (Imagine plancardă șezlong modern ) Oamenii se declară mulţumiţi si spun că salvamarii le conferă siguranţă. ( Imagini salvamar in larg cu barca . ). Salvatorii le transmit turiştilor şi câteva sfaturi.

Să vedem ce spun oamenii în legătura cu întreținerea plajei.

Dar dacă aruncăm o privire mai atentă vom observa pahare de bere aruncate , resturi de mancare, ambalaje și mucuri de țigară peste tot . Undeva în spatele plajei zace o ruină a unui tobogan cu apă. Este în paragină de ani de zile şi nimeni nu face nimic pentru a-l repune pe picioare . (Imagini topogan)

Chiar și așa pe plaja Modern vin foarte mulți turiști chiar şi străini .

Este o plajă superbă dacă avem în vedere liniștea. Pentru copii este un loc sigur datorită faptului că apa este mică pe o distanţă de 20-30 de metri spre larg . Acest lucru scade riscul de înec.