Arhive

TURIŞTII ŞI LOCUITORII CONSTANȚEI VOR VEDEA CÂT MAI RAR AUTOBUZELE SUPRAETAJATE

Autobuzele supraetajate ale RATC zac în parcare. Şi asta chiar dacă sezonul estival nu s-a încheiat încă. Interesul scăzut al călătorilor pentru aceste mijloce de transport i-a determinat pe reprezentanții regiei să modifice drastic programul autobuzelor.

Turiștii și locuitorii Constanței vor vedea cât mai rar autobuzele supraetajate , în trafic . Decizia a fost luată de reprezentanții Regiei Autonome de Transport Constanța după ce au observat interesul scăzut al călătorilor pentru aceste mijloace de transport. În anii trecuți sute de turiști se îmbulzeau pentru a prinde un loc în autobuz, chiar și în picioare, însă în acest sezon estival, maşinile au circulat mai mult goale.

Autobuzele supraetajate, vor circula pe aceeași rută, Gara Constanța- Stațiunea Mamaia însă, vor fi observate numai în zilele de weekend.

Prețul unei călătorii pe ruta Gară- Stațiunea Mamaia sau retur, este de patru lei. Din această cauză mulți turiști sau constănțeni preferă în continuare să circule cu autovehiculele clasice pentru care achită numai un leu şi 50 de bani pentru o călătorie.

Călătoria cu autobuzul supraetajat este o necunoscută chiar pentru mulți dintre constănțeni.

Maşinile supraetajate vor fi retrase din circulație la sfârșitul sezonului estival, reluându-și activitatea anul viitor. Până atunci, călătorii vor avea la dispoziție autobuzele în care beneficiază gratuit de internet wireless pe toată durata călătoriei.