Arhive

TRUPUL LUI ALEXANDRU EVSEI PLUTEA PE VALURILE MĂRII

Patru zile a fost căutat trupul lui ALexandru Evsei în apele Mării Negre. Patru zile de căutări fără rezultat. Ieri, mare i-a purtat trupul tânărului spre mal.
Alexandru Evsei avea 21 de ani, era din Tulcea şi era student în anul III în cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân. O ceartă cu iubita l-a făcut pe acesta să se gândească să îşi pună capăt zilelor. Din cauza unei decepţii în dragoste, miercuri seară, tânărul şi-a anunţat tatăl printr-un SMS că vrea să se arunce în apele îngheţate ale Mării Negre. Bărbatul a anunţat autorităţile, însă nu era nici urmă de el. În zorii zilei de joi scafandrii militari au început căutările în apa îngheţată. Acţiunile însă nu au avut niciun rezultat. Pe parscurul zilei, o parte din hainele şi telefonul tânărului au fost găsite pe plajă, lângă un dig. Căutările au fost reluate şi zilele următoare, însă fără succes.

Luni, imaginea de pe plaja din zona hotelului Parc avea să fie una macabră: la aproximativ 10 m distanţă de ţărm, pe valurile mării plutea trupul neînsufleţit al unei persoane. Imediat au fost alertate autorităţile, care s-au deplasat la faţa locului. După recuperarea trupului, s-a stabilit că acesta… CITEȘTE MAI DEPARTE