TREI TINERI AU FOST REŢINUŢI ŞI SUNT SUSPECTAȚI DE FURT ȘI VANDALIZAREA UNEI MAȘINI

Jandarmii au surprins în stațiunea Mamaia, trei persoane care sustras au mai multe bunuri dintr-o maşină și de pe plajă,. Asupra lor și în torpedoul mașinii spre care se grăbeau, oamenii legii au găsit patru telefoane mobile și o sumă de bani.

În timp ce se afla în misiune în stațiunea Mamaia un echipaj de la Jandarmerie, a observat lângă o parcare din apropierea Cazinoului, mai multe persoane care au început să se agite și se grăbeau să ajungă la un autoturism staționat. Oamenii legii i-au somat pe suspecţi, și au realizat controlul corporal sumar și al autoturismului.

Asupra lor și în torpedoul mașinii spre care se grăbeau, au fost găsite patru telefoane mobile și o sumă de bani.

Suspecții au vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, sunt din Ovidiu și au fost conduși la sediul Poliției Mamaia, pentru continuarea cercetărilor. Între timp la sediul poliției a fost primită o plângere cu privire la un autovehicul găsit cu geamul spart, torpedoaul rupt și un telefon furat în valoare de 2.000 lei.

Pentru că a apelat la timp numărul unic de urgență 112 partea vătămată din acest caz și-a recuperat bunurile. Poliția avertizează localnicii și turiștii că trebuie să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați . Nici autoturismele nu trebuie uitate! Oamenii sunt rugaţi să nu lase bunuri de valoare la vedere şi să nu parcheze mașinile în locuri ferite sau slab iluminate.