Arhive

Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu peste 1500 de sportivi din peste 42 de țări

Cea mai importantă competiție de dans sportiv din România are loc la Sibiu în perioada 3-5 noiembrie. Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv Fantasy Dance și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2023.

Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu peste:

  • 1500 de sportivi din peste 42 de țări.
  • 60 de arbitri și oficiali internaționali
  • 50 de arbitri și oficiali români, alături de președintele Federației Române de Dans Sportiv, dl. Vasile Gliga, care este și membru în prezidiul Federației Mondiale de Dans Sportiv.

Competiția se va desfășura la Sala Transilvania.

Openul de dans sportiv este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la adulți. Competiția este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E și D, dar și calificărilor participanților de la World Open și cele două campionate mondiale, urmând ca în ultima parte a evenimentului să se desfășoare finalele celor mai așteptate competiții din eveniment.

În premieră în România, clubul Fantasy Dance aduce la Sibiu Campionatul Mondial de Adulți Latino, cel mai important și așteptat campionat mondial din an, alături de campionatul mondial de Junior II Standard, WDSF Open Tineret Standard și Latino și WDSF World Open Standard și Latino.

Biletele pot fi achiziționate online de pe kompostor.ro sau direct de la Sala Transilvania.