Arhive

TRAFIC DEVIAT PRIN STAȚIUNEA MAMAIA

De luni, 14 iulie, până miercuri, 16 iulie, traficul în staţiunea Mamaia, în zona Hotelului Rex, va fi deviat din cauza unor lucrări la pasarela pietonală „Val Retro“. Firma care execută lucrările anunţă că între orele 9.00 şi 19.00, în zilele de luni, marţi şi miercuri, pentru montarea elementelor ornamentale de la tablierul pasarelei, se deviază traficul pe B-dul Mamaia, atât pe sensul către Năvodari, cât şi pe cel spre Constanţa.

Astfel, dinspre Constanţa spre Năvodari, se va circula pe lângă piciorul pasarelei, prin zona staţiei de taxi, cu ieşire în sensul giratoriu. Pe sensul dinspre Năvodari spre Constanţa, circulaţia va fi deviată din sensul giratoriu, pe lângă piciorul pasarelei, prin zona de parcare de pe malul Lacului Siutghiol, cu ieşire în B-dul Mamaia.

Toate restricţiile de circulaţie din zona Hotelului Rex vor fi semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare. „Val Retro“ este una dintre cele trei pasarele pietonale montate, anul acesta, în staţiunea Mamaia.