TOT MAI MULȚI BĂTRÂNI ABIA ÎŞI PERMIT SĂ-ŞI PROCURE PÂINEA

Au ajuns la bătrâneţe şi se chinuie pentru a supravieţui de pe o zi pe alta. Vorbim de persoanele care trebuie să trăiască din nici doi lei pe zi. Practic, tot mai mulți bătrâni abia îşi permit să-şi procure pâinea de fiecare zi. Şi asta dintr-o pensie de mizerie. Pentru ei nu carnea, ci cartoful a devenit un lux, iar de la medicamente şi-au luat demult gândul. Leacurile băbeşti din popor, încă îi mai ajută.

Bătrânii sunt cei mai afectaţi de criză. Pentru a face faţă cheltuielilor şi traiului tot mai scump, ei apelează la serviciile de împrumut. Oamenii spun că abia reuşeşc să supravieţuiască din cât primesc lunar şi asta după o viaţă de muncă.

Situaţia în rândul pensionarilor, pare sa fie tot mai dificilă. Unii sunt şi bolnavi, iar banii nu le ajung şi pentru medicamente. Ajunşi la capătul puterilor, pensionarii ar face orice, pentru a reduce cheltuielile. Ei se gândesc cum ar fi să trăiască și ei o zi fără griji…. Din păcate în România zilelor noastre exista mulţi oamenii simpli trăiesc chiar si cu un leu pe zi. Speră totuşi că vor apuca momentul în care vor trăi măcar o singură zi fără grija zilei de mâine