UPDATE: POLIȚIST DE LA BCCO ÎMPUȘCAT ÎN CAP LA CONSTANȚA

UPDATE 23.08: Tânărul poliţist a fost declarat decedat. Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean, leziunile craniene provocate de împușcătură erau incompatibile cu viața.

UPDATE: Pistolul cu ajutorul căruia ar fi încercat să se sinucidă este cel de serviciu.

UPDATE: Potrivit Radio România Constanța, surse din cadrul personalului de la Camera de Resuscitare a Spitalului Judeţean au declarat că tânărul poliţist trăieşte la această oră (18.57) şi este internat la Reanimare, în stare critică.

Întrebarea dacă va fi operat a primit următorul răspuns: „Nu au ce să mai opereze la el.”

Un polițist a fost găsit împușcat în cap într-o locuință din municipiul Constanța.

Potrivit NTV, tânărul se numește Ionuț Stănescu, are 24 de ani, este ofițer în cadrul Poliției și a fost găsit împușcat în cap. Evenimentul a avut loc în duminică după-amiază într-o locuință de pe bulevardul 1 Mai din Constanța.

Vecinii au auzit împușcătura și au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și un echipaj SMURD care i-au acordat polițistului primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o tentativă de sinucidere sau accident.

Ionuț Stănescu lucra în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța din anul 2014 și de o lună locuia alături de un coleg în apartamentul de pe bulevardul 1 Mai.

foto: Observator.ro