TÂRGUL DESTINAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ŞI-A REDESCHIS PORŢILE LA SIBIU

Târgul destinat sărbătorilor de iarnă şi-a redeschis porțile la Sibiu. Zeci de comercianţi din toată ţara şi-au expus produsele în centrul oraşului, iar organizatorii anunţă noi surprize pentru vizitatori. Imaginea de poveste a Sibiului este completată și anul acesta de plasa de stele adusă tocmai din Austria.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

De 8 ani, sibienii și turiști din țară și străinătate își dau întâlnire la Târgul de Crăciun. Inaugurat în weekend acesta a dat tonul Sărbătorilor din centrul istoric.

Așadar, puteți începe de pe acum scrisoarea către Moș Crăciun. Fie că sunteți în căutarea unui accesoriu care să vă definească personalitatea, ceva dulce pentru sufletul dumneavoastră sau a unui cadou cu care să faceți fericit pe cineva drag sau pur și simplu vreți să surprindeți atmosfera de sărbătoare printr-o plimbare în Piața Mare unde puteți vizita Târgul de Crăciun din Sibiu.