OPTIMISM ÎN TABĂRA CAMPIOANEI ROMÂNIEI LA HANDBAL MASCULIN

Învingătoare cu 27-21 în prima partidă din turul al treilea al Cupei EHF la handbal masculin, HCM Constanța privește cu încredere partida retur, programată la sfârșitul săptămânii, la Elverum, în Norvegia. Fără doi jucători de bază, Adzic și Angelovski, și neplătiți de cinci luni, handbaliștii pregătiți de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic și-au respectat blazonul și le-au oferit suporterilor un nou succes în Europa.

Partida de sâmbătă, din Cupa EHF, a avut două reprize total opuse. Oaspeții au intrat în avantaj la cabine, scor 14-12, pentru ca în ultimele 30 de minute campioana României să domine cu autoritate. A fost un meci opus și celor din Liga Națională, unde HCM a condus mai mereu în prima repriză, dar a cedat apoi, treptat, în disputele cu Poli Timișoara și CSM București. De data aceasta defensiva și Mihai Popescu au înclinat balanța, şi au oferit HCM-ului un succes puțin scontat la pauză, când Elverum conducea cu două goluri.

„În prima repriză am jucat foarte bine în atac, iar apărarea a fost la un nivel ridicat. Apoi, portarul Constanței a fost mai bun decât atacul nostru și s-a făcut această diferență. Este greu de spus ce șanse mai sunt, dar în handbal se pot întâmpla multe lucruri. Cu un joc mai bun, putem obține victoria pe care ne-o dorim”, a declarat și sârbul celor de la Elverum, Luka Mitrov
Până la partida retur cu echipa norvegiană, HCM Constanța va evolua joi, de la ora 19.00, în deplasare, cu Dunărea Călărași, în optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin.