Arhive

SPECIALIŞTII SPUN CĂ OAMENII SUNT PREA OCUPAȚI DE RUTINA ZILNICĂ ȘI LASĂ VISELE DEOPARTE, CE AI FACE DACĂ MÂINE ESTE SFÂRȘITUL LUMII?

Trăim într-o lume plină de culoare și de armonie. Dar ce ne facem dacă aflăm că mâine este sfârșitul lumii? Cum rămâne cu visele neîmplinite? Oare ne-am da peste cap să ne satisfacem ultimele plăceri?

Trăim într-o lume agitată și avem impresia că niciodată nu avem timp de nimic. Ce spuneți dacă ne-am face timp măcar 10 minute pe zi să privim natura și toate lucrurile minunate care ne înconjoară? Susurul apei,ciripitul păsărilor , culorile vii ale florilor, sunt poate imaginile și sunetele de care avem nevoie zilnic pentru a ne încărca bateriile.
Când uităm de aceste lucruri, uităm de noi . Suntem prea ocupați de rutina zilnică și lăsăm deoparte visele , aspiraţiile sau dorințele lăuntrice.

Dar ce am face dacă am afla că mâine este sfârșitul lumii? Oare ne-am preocupa mai mult de noi și ne-am satisface toate acele dorințe într-o singură zi ?
Si dacă da, care ar fi acele dorințe? Care ar fi acele trei mari vise nerealizate ? Am vorbit cu oamenii, și cum era de așteptat, câți oamnei… cel puţin tot atâtea vise .

Din cauza varietății de activități pe care le avem zilnic, uităm probabil să ne petrecem mai mult timp cu cei dragi. Oamenii spun că ultimele momente le-ar petrece cu familia sau prietenii. Există însă și oameni sceptici care nu cred în sfârțitul lumii.

Indiferent ce va urma ar trebui să ne privim cu atenție doleanțele și să le ducem la îndeplinire. Şi asta pentru că un sfârșit va exista pentru fiecare dintre noi, iar concretizarea viselor ne va face să ne simţim împliniți. (imagini tatic plimbă copilul pe marginea fântânii ) .