SITUAŢIA STRĂZILOR DIN ORAŞ A DUS LA INUNDAREA CURŢILOR MAI MULTOR CETĂŢENI

Noroi şi drumuri înfundate. Acestea sunt condiţiile pe care le suportã oamenii din unele cartiere ale Medgidiei. Vorbim despre cartierul Nord al oraşului. Aici străzile nu au mai fost asfaltate de ani buni.

Oamenii nu mai pot fi rãbdãtori. Ei știu că de mai mulți ani li s-a promis asfaltarea străzilor. Au aşteptat destul , iar acum vor ca promisiunile să se transforme în fapte.Vorbim despre locuitorii străzilor Dunării, Privighetorilor, Rândunele unde oamenii spun că pe aceste străzi circulaţia devine insuportabilã atunci când plouã sau ninge.

Intersecția străzilor Dropiilor cu Rândunele . Aici o bătrână cu lacrimi în ochi ne povesteşte despre coşmarul pe care îl trăiesște de mai mulţi ani de când s-a asfaltat strada.

Femeia a apelat la ajutorul administrației locale. Din păcate au fost doar promisiuni și ultima dată un răspuns mai dur.

Televiziunea Alpha Media a prezentat situația administrației locale. Viceprimarul Luminița Vlădescu ne-a însoţit la faţa locului.

Oamenii speră ca lucrările de asfaltare să ajungă şi în zona lor. Sau ca anumite proiecte să le rezolve problemele. Dar până la realizarea acestora ei nu pot decât să aștepte și mai ales să se roage să nu plouă!