Arhive

SINGURUL SEMAFOR DIN MEDGIDIA ESTE BUCLUCAȘ

Semaforul din Medgidia este unul buclucaș. Asta deoarece de-a lungul timpului au existat mai multe perioade în care nu a funcționat. Autoritățile au intervenit mai devreme sau mai târziu pentru a remedia defecțiunile însă de această dată oamenii spun că viețile lor sunt în pericol. Motivul? Luminile care îi ghidează pe pietoni nu se mai aprind. De zile bune semaforul pietonal din Medgidia nu mai funcționează, spre nemulțumirea cetățenilor. Oamenii spun că au făcut mai multe sesizări, însă problema nu se rezolvă. Faptul că pietonii nu știu când să traverseze reprezintă un pericol. Și dacă adulții se orientează cât de cât copiii, se află într-un pericol permanent.

Cât de greu este să schimbi niște becuri? Asta întreabă cetățenii care se arată revoltați de această situație neplăcută. Însă autoritățile susțin că problema este de ordin tehnic și nu poate fi rezolvată foarte rapid.

Oamenii spun că cei mici se află în pericol. Asta deoarece pentru copii este mai greu să se orienteze și riscă să devină victime ale unor accidente rutiere.

Reprezentanții Poliției rutiere au luat legătura cu autoritățile pentru ca problema să fie remediată. Până în momentul în care problema va fi remediată, oamenilor nu le rămâne decât să fie foarte atenți și să traverseze doar în momentul în care autovehiculele opresc pentru a le acorda prioritate.