Arhive

SIMONA HALEP A SPULBERAT-O ÎN PRIMUL MECI DIN GRUPA ROȘIE PE EUGENIE BOUCHARD

Aflată pentru prima oară în carieră la Turneul Campioanelor, Simona Halep a strălucit la debut. Tenismena a spulberat-o în primul meci din Grupa Roșie, pe Eujeni Buşard, cu scorul de 6-2, 6-3. Românca şi-a luat astfel revanșa după eșecul suferit în semifinalele de la Uimbledon.

Sportiva în vârstă de 23 de ani a început perfect, şi a câştigat primele patru game-uri. Foarte concentrată, Halep a controlat finalul primului set și nu i-a dat adversarei nicio șansă să revină în meci. Setul secund a început sub semnul echilibrului, dar românca a forțat și a reușit break-ul la scorul de 1-1. Au urmat câteva momente de presiune din partea lui Bouchard, dar Halep a rezistat și a încheiat meciul în stil de mare campioană. Grație succesului, Simona şi-a asigurat un premiu în valoare de 243.000 de dolari şi 230 de puncte WTA.

„Am jucat foarte bine. Sunt foarte fericită că mi-am regăsit jocul. Am reuşit câteva puncte câştigătoare, aşa că sunt foarte fericită. Îmi place acest turneu şi sper că şi spectatorii s-au bucurat de joc”, a declarat S. Halep

Succesul îi deschide larg ușa către semifinale. partida decisivă va fi cea împotriva Anei Ivanovici, jucătoarea din Serbia clasată pe locul 8 în clasamentul WTA.