Arhive

“Sibiul Aleargă pe Poteci”, 2023

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria să poată organiza și desfășura proiecte si evenimente sportive, și în anul 2023, destinate sibienilor și nu numai. Astfel, în perioada 13 iunie – 10 august, am organizat și desfășurat proiectul “Sibiul Aleargă pe Poteci”, proiect care a urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport și sănătate, și la crearea unei imunități a corpului atât de necesară în aceste zile.

“Proiectul “Sibiul Alearga pe Poteci” a presupus întâlniri săptămânale, marțea și joia, în perioada 13 iunie – 10 august, prin care sibienii, și nu numai, au invitați să deprindă tainele alergarii și să alerge în grup, în locații diferite: Padurea Dumbrava din Sibiu, M-ții Cindrel – Păltiniș / Rășinari / Sibiel și Ocna Sibiului, dupa următorul program:

 • În intervalul 13 iunie – 10 august,în fiecare zi de marți și joi, în parcul Sub Arini, pe potecile Padurii Dumbrava, înspre Muzeul Satului
 • În intervalul 15 iunie – 10 august, în fiecare zi de joi, în urmatoarele locații:
  -stațiunea Paltinis, sau
  -satul Sibiel, sau
  -comuna Rășinari, sau
  -satul Cisnădioara
 • În intervalul 13 iunie – 8 august, în fiecare zi de marți, între Sibiu si Ocna Sibiului, încercând să convingem cat mai multe persoane că se poate ajunge la renumita stațiune și fără a folosi propulsie mecanizată.

Putem spune că aceste alergări s-au bucurat de un real succes. Am avut alături, la fiecare din aceste acțiuni, zeci de persoane de toate vârstele și de toate profesiile, care doresc să-și mențină bunul obicei de a ieși în natură, de a face mișcare și de a se bucura de un trup sănătos.

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Consiliului Județean Sibiu care a cofinațat aceste două proiecte prin Agenda Culturală și a Dezvoltării Comunității Locale 2023.”