SEZONUL ESTIVAL 2015 VA FI DESCHIS ODATĂ CU MINIVACANȚA DE 1 MAI

Sezonul estival 2015 va fi deschis odată cu minivacanța de 1 mai. Anul acesta, cele mai multe evenimente se vor organiza pe raza stațiunii Mamaia, cu bani din taxa de promovare. Asta întrucât statul român a zis pas și nu a mai direcționat fonduri. Ca în fiecare an evenimentele de pe litoral, organizate în timpul sezonului estival, se învârtesc în jurul banilor. Dacă anul trecut, de 1 mai, au fost organizate evenimente simultan în patru stațiuni diferite, anul acesta situația este radical schimbată. Sprijinul financiar din partea Autorității Naționale pentru Turism lipsește, iar numărul evenimentelor organizate în sudul litoralului s-ar putea reduce semnificativ .

În funcție de strategia de management a fiecărei stațiuni, sezonul estival 2015 va fi unul plin de distracție. În Mamaia, banii colectați din taxa de promovare contribuie la promovarea națională și internațională a stațiunii, iar o parte este direcționată pentru organizarea evenimentelor. Și în această vară, Mamaia va fi capitala distracției.

Numărul turiștilor care vor ajunge pe litoral, atât în Nord, cât și în Sud, va fi mai mare. Turiștii care vor veni la bordul navelor de croazieră, dar și cei din țări vest europene, și-au anunțat deja prezența și au rezervat pachete de vacanță.

foto: litoralulromanesc.ro