Arhive

SELECȚIONATA ROMÂNIEI LA HANDBAL FEMININ A PĂRĂSIT CAMPIONATUL MONDIAL

Nationala de handball a fost eliminata de la Campionatul Mondial de Handbal feminin care se desfasoara la Croatia. Şi asta după ce au pierdut partida cu naţionala din Correa de Sud. Asiaticele nu s-au lasat dominate și au condus inca de la inceputul meciului.

Din păcate, selecţionata României a fost învinsă de Coreea de Sud cu scorul de 36-27, miercuri, la Koprivnica, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin Under-20 din Croaţia şi va juca pentru locurile 5-8.

Asiaticele au condus încă din start, 3-0 (min. 4), şi şi-au păstrat un avantaj de 2-3 goluri, iar după minutul 20 s-au desprins, de la 11-8 la 14-8, Coreea având la pauză un avans de opt goluri, 20-12.
În partea secundă, tricolorele s-au apropiat la cinci goluri, 20-25 (43), dar Coreea de Sud nu a avut emoţii, câştigând la 9 goluri, 36-27.

Pentru echipa antrenată de Seviştean Popa au mai marcat Gabriela Perianu – 5 goluri, Roxana Cîrjan – 5, Camelia Carabulea – 3, Laura Popa – 2, Andreea Chiricuţă – 2, Bianca Tiron – 2, Dana Pricopi – 1, Nicoleta Safta – 1.