Arhive

ŞEDINŢA EXTRAORDINARĂ I-A REUNIT PE CONSILIERI PENTRU UN SINGUR PROIECT DE HOTĂRÂRE

Când vine vorba de Spitalul Municipal Medgidia, consilierii lasă neînțelegerile de o parte. Astfel, la ultima ședință extraordinară aleșii locali s-au prezentat la primărie pentru a vota singurul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Apoi, fără a mai aduce în discuție și alte probleme s-au ridicat de pe scaune și au plecat …

Aleşii aflaţi la cârma orașului s-au reunit la Medgidia pentru Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal pe anul 2014. Cei 17 consilieri prezenți în sala de ședințe au votat în unanimitate.

Potrivit autorităţilor fără aprobarea proiectului medicii nu își puteau încasa salariile şi apăreau probleme de funcţionare în cadrul unității sanitare.

Aleșii locali susțin faptul că este necesar să se reunească pentru a vota proiectul. Şi asta deoarece atât cadrele medicale, spitalul cât și pacienții trebuie să beneficieze de toate cele necesare.

În cadrul şedinţei aleşii nu au discutat problemele diverse ale cetăţenilor. Spun că prin gestul lor au eliminat eventualele discuţii legate de campania electorală.