Arhive

Se oprește apa în mai multe zone din mun. Medgidia!

UPDATE 13.07.2021 – RAJA amână lucrarea din 14 iulie 2021, programată în Medgidia!

Din cauza unor probleme de ordin tehnic, lucrarea programată cu privire la operațiunile periodice de întreținere a rezervorului de înmagazinare a apei potabile din municipiul Medgidia din data de 14 iulie 2021, se amână pentru o dată ulterioară ce va fi comunicată din timp.

În acest context, RAJA S.A. nu va mai opri furnizarea apei potabile către consumatorii din cartierele Catanga, Berărie, blocurile VS, celor din zonele Hidrofor și Poștă, nici către Spitalul Municipal Medgidia.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de Comunicare

––––––––––––––––––––––––––––

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului de înmagazinare apă potabilă din mun. Medgidia, județul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri – 14 iulie 2021, în intervalul orar 01.00 – 19.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Catanga și Berărie, blocurile VS, cei din zonele Hidrofor și Poștă, precum și Spitalul Municipal Medgidia.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Biroul de comunicare RAJA