Arhive

SĂGEATA NĂVODARI A PLECAT ÎN CANTONAMENTUL MONTAN DE LA BUȘTENI

După o pauză de o săptămână, astăzi, formaţia pregătită de către Cătălin Anghel a plecat în al doilea stagiu de pregătire, pe Valea Prahovei, unde va susţine şi cinci meciuri de verificare, până pe 15 august.

Tehnicianul va căuta să afle, la Buşteni, echipa ideală pentru noul sezon al Ligii a II-a, al cărui obiectiv declarat este clasarea în primele şase formaţii. În prezent, lotul este alcătuit din 24 de jucători, dintre care trei portari, cea mai bună veste pentru Săgeata Năvodari fiind, în continuare, revenirea cu gol, în amicalul interjudeţean cu F.C. Farul Constanţa de miercuri, a mijlocaşului sârb Miloş Deletic. În cantonamentul de la Buşteni se va prezenta şi atacantul spaniol Emilio Guerra.

Stagiul montan de pregătire va fi deschis de către fotbaliştii din nordul litoralului cu un meci amical împotriva echipei C.S.M. Râmnicu Vâlcea, pe 5 august. După trei zile, Săgeata va întâlni A.S.C. Berceni, una dintre contracandidatele la promovare, iar pe 12 august F.C. Voluntari. Ultimele două partide de verificare sunt stabilite pe 14, cu Fortuna Câmpina, şi pe 15 august, cu F.C. Clinceni. Dacă, în urma tragerii la sorţi a programului Ligii a II-a, Săgeata va întâlni ultima echipă nominalizată în scurt timp, în campionat, adversarul amicalul va fi schimbat.

Înainte de plecarea în cantonament, Cătălin Anghel a declarat că mai are nevoie de doi jucători pentru a definitiva lotul în perspectiva noului campionat, la Buşteni fiind aşteptaţi chiar trei fotbalişti, pentru evaluare.