Arhive

“Să sprijinim producătorii români!”

Solidar cu micii fermieri, deputatul social-democrat, Bogdan Trif, îndeamnă oamenii să cumpere de la producătorii locali:
“Întotdeauna cumpăr de la producătorii agricoli români. Nicăieri în lume, pepenii nu sunt mai buni decât cei din Dăbuleni și nu există roșii, ardei gras și ceapă mai gustoase ca cele cultivate în România!
Împreună putem sprijini producătorii români în primul rând cumpărând legume și fructe românești, nu de import.
Am copilărit la țară și, împreună cu bunicii mei, am muncit pământul. Știu câtă muncă e și câte sacrificii faci până ajungi să culegi recolta. Știu și cât de mare este satisfacția. Țin minte că, în fiecare dimineață, dar mai ales seara, mergeam în grădină, scoteam ceapă, culegeam roșii, castraveți, câteodată și ardei gras, pe care bunica le curăța și le punea pe masă, alături de celelalte bucate. Simt și acum savoarea acelor mese bogate și sănătoase, la care ne strângeam toată familia.
Agricultorii noștri depun multă muncă, iar noi le datorăm respect și sprijin. PSD a susținut întotdeauna, prin proiecte, programe speciale și alocări de fonduri, agricultorii României și o va face întotdeauna.”