S.C RAJA S.A. GARANTEAZĂ CĂ ȘI ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR VA ACȚIONA PROMPT LA TOATE AVARIILE

În această perioadă în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile Compania RAJA are activitățile organizate atfel încât să elimine orice problemă care apare. Reprezentanții societății susțin că încearcă să remedieze în cel mai scurt timp posibil inconveninetele apărute. Mai mult de atât asigură abonații că și în perioada sărbătorilor activitățile de intervenție sunt asigurate permanent.

Reprezentanții societății spun că încearcă să elimine cât mai repede problemele ce apar pe rețeaua de furnizare apă potabilă sau de colectare a apelor uzate.

În zilele de Crăciun au fost o serie de probleme minore ca înfundări de canalizare, robineți înghețați sau conducte sparte. În a doua zi a sărbătorii sfinte, angajații RAJA au acționat pe strada Română din Medgidia în vederea reparării unei conducte sparte.

Societatea RAJA garantează că este dotată cu toate materialele necesare remedierii avariilor. De asemenea desfășoară o serie de activități pregătitoare acolo unde au apărut avarii, decolmatează și pregătesc instalațiile pentru ca acestea să funcționeze în parametri normali.