RUPERE DE NORI LA MEDGIDIA! STRĂZI INUNDATE ȘI CHIAR O „CASCADĂ” [VIDEO]

Se spune că nu poți să te pui cu natura! O confirmă și ultima rupere de nori de la Medgidia. Cantitățile mari de precipitații au făcut ca în doar câteva minute străzile să se inunde. Oamenii s-au adăpostit pe unde au putut și au imortalizat aspecte impresionante. De departe cel mai spectaculos peisaj a fost surprins de locatarii blocului 4 de pe strada Poporului din municipiu, care au avut parte de adevărată cascadă. Oamenii spun că la fiecare ploaie mai serioasă peisajul este identic. Apele pluviale care se strâng de pe străzile din zona Berărie își croiesc drum pe de dealul din zona blocului turn, iar sistemele de preluare nu mai fac față, motiv pentru care toate aluviunile se strâng în spatele blocurilor de pe strada Poporului.

Autoritățile spun că s-au mobilizat, iar echipele administrației locale intervin pentru curăța străzile, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții normale. Și reprezentanții operatorului RAJA SA au constituit comandamentul pentru situații de urgență. Echipele dotate cu toate utilajele necesare sunt pregătite să intervină în urma solicitărilor cetățenilor. Aceștia pot sesiza problemele legate de sistemul de apă și canalizare la dispeceratul societății apelând numărul de telefon 0241 924.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ANM: COD PORTOCALIU DE VREME SEVERĂ IMEDIATĂ ÎN JUDEȚELE CONSTANȚA ȘI TULCEA

Situația este departe de a reveni la normal. Meteorologii au emis o nouă alertă: Cod portocaliu de vreme severă imediată în județele Constanța și Tulcea – averse torențiale ce vor depăși 35l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de medii dimensiuni, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.