RUDELE BĂIATULUI DISPĂRUT AU VENIT DIN NOU PE FALEZA CANALULUI DUNĂRE-MAREA NEAGRĂ

După ce au anunțat autorităţile cu privire la faptul că o rudă de-a lor şi-a pus capăt zilelor, membrii clanului Stănescu, căci despre ei este vorba,s-au întors din nou pe faleza Canalului Dunăre Marea Neagră. Asta în speranța că salvatorii îl vor căuta din nou pe băiat.

În urmă cu o zi, rudele spuneau că Daniel Stănescu, un tânăr din Cuza Vodă s-ar fi aruncat în Canalul Dunăre – Marea Neagră, de pe podul rutier din municipiul Medgidia. Deşi nimeni nu l-a văzut în momentul în care s-ar fi aruncat în apă, rromii susţin că tânărul şi-a luat viaţa în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30. Echipaje de poliție, jandarmi și scafandri au căutat ore în șir în speranța că îi vor da de urmă.

A doua zi dimineață, membrii clanului Stănescu au venit din nou pe faleza Canalului pentru a afla vești cu privire la dispariția băiatului. Aceștia au fost dezamăgiți de faptul că nimeni nu s-a mai interesat de soarta rudei lor.

La fața locului s-a prezentat și agentul de poliție din Cuza Vodă care se ocupă de acest caz. Oamenii au cerut informații cu privire la desfășurarea anchetei.

Persoanele care l-au văzut pe Daniel Stănescu sunt rugati sa sune la numărul de telefon afişat pe ecran.