Arhive

ROMÂNII POT CERE DAUNE ÎN URMA ACCIDENTELOR RUTIERE ȘI PENTRU TIMPUL PIERDUT

Românii pot cere daune în urma accidentelor rutiere chiar și pentru timpul pierdut. Prea puțini știu însă de aceste prevederi ale polițelor de răspundere civilă. Astfel, au apărut diverse firme care preiau dosarele de daună și se judecă cu asiguratorii pentru plata despăgubirilor.

Prea puțini români știu că pot obține plata unor despăgubiri pentru timp pierdut prin spitale ca urmare a unor accidente. Unele societăți sunt specializate în astfel de litigii și preiau dosarele de la persoanele vătămate urmând să medieze cazul cu asiguratorii.

Deși cer uneori sume colosale pentru o poliță RCA, unele companii de asigurări tratează cu maximă indiferență cazurile cu vătămări corporale, trimițând victimelor oferte de despăgubiri în valoare de … 1 leu.

Cazurile de persoane care au primit despăgubiri pentru faptul că și-au pierdut temporar capacitatea de a merge la muncă sunt numeroase.

Persoanele care vor să obțină despăgubiri si apelează la firme specializate nu vor plăti nimic. În cazul în care dosarul va fi soluționat favorabil, societatea va încasa insa un comision pentru serviciile prestate.