REŢINUT DE CĂTRE POLIŢIŞTII CONSTĂNŢENI PENTRU TÂLHĂRIE

La data de 10.01.2015, ora 19.15, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi despre faptul că, doi cetăţeni au imobilizat un bărbat care sustrăsese o poşetă dintr-un autoturism.
Patrula de suguranţă publică s-a deplasat operativ în zonă, preluându-l pe cel în cauză şi stabilind că se numeşte A.M. Orhan, are 34 de ani şi este din Constanţa.
Din cercetări a reieşit că, acesta a deschis portiera dreapta-faţă a unui autoturism staţionat la volanul căruia se afla o femeie, în vârstă de 44 ani, din localitatea Agigea, iar de pe bancheta dreapta-faţă a smuls o poşetă care conţinea acte personale, două telefoane mobile şi suma de 2.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care au emis pe numele celui în cauză ordonanţă de reţinere pentru tâlhărie calificată, urmând ca în ziua de 11.01.2015, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii din Mereni

La data de 10.01.2015, ora 00.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar ( PP Mereni) l-au depistat şi scos din trafic pe Ş. Stefan, de 34 de ani, din localitatea Credinţa, care conducea un autoturism de teren pe DJ 391, în localitatea Osmancea, având permisul de conducere reţinut şi refuzând testarea cu aparatul DRAGER pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.