Arhive

REDUCERI DE 8 MARTIE LA CFR – VEZI RUTELE

Ziua de 8 martie este sărbătorită şi de CFR Călători. Compania oferă doamnelor şi domnişoarelor posibilitatea de a călători cu trenurile InterCity în această zi beneficiind de o reducere specială de 50% din valoarea biletului.

Oferta este valabilă pentru călătoria în trafic intern, şi vor beneficia de ea mai ales constănţencele care aleg să circule sâmbătă, de 8 martie, de exemplu cu trenul spre Valea Prahovei, Braşov, Alba Iulia sau, Cluj – Napoca.

Iată care sunt, mai exact, trenurile:

IC „Dacia” 346 şi 347 şi IC „Ister” 472 şi 473 cu plecări din Bucureşti Nord, Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad şi retur;
IC 533 Teiuş – Cluj Napoca, cu plecări din Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca; IC 532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord, cu plecări din Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest.

Oferta este disponibilă doar la casele de bilete şi este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, însă tariful de rezervare a locului de cinci lei se achită integral.