RADU MAZĂRE A PĂRĂSIT SEDIUL ÎNALTEI CURȚI DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

Radu Mazăre a plecat de la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Judecătorii urmează să se pronunțe asupra cererii de arestare preventivă înaintată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Edilul municipiului Constanța a declarat la ieșirea din sediul ÎCCJ că nu va mai candida pentru un nou mandat in 2016.

Intrebat daca nu va mai candida la primarie, Radu Mazare a raspuns: „Aia categoric”

Mazăre a mai declarat: „I-am spus la sfârşit judecătoarei, în ultimul cuvânt, că oricum am obosit şi foarte curând voi renunţa la primărie, pentru că m-am săturat să răspund în continuu la fel de fel de lucruri la care am fost şi de care sunt acuzat”.

La expirarea mandatului de reținere pentru 24 de ore, Radu Mazăre a declarat că este acuzat de cea mai originală formă de șpagă – cea impozitată.

„Am vorbit mult, am prezentat multe documente. La un moment dat m-a umflat râsul. Mi s-a spus că este cea mai originală formă de a primi șpagă. E o modalitate nouă, șpaga impozitată.” a declarat edilul orașului de la malul mării.

Primarul Mazăre a mai spus că în arestul Poliției Capitalei a găsit oameni care i-au făcut o impresie bună, spunând că „necazul îi apropie pe oameni”. Totodată, el a negat faptul că a „prins ultimul loc liber” în arest.
video: româniatv.ro