PSD susține înființarea unui cămin pentru vârstnici în Copșa Mică

Primăria Copșa Mică, susținută de celelalte primării din zonă, solicită Consiliului Județean Sibiu asocierea într-un parteneriat pentru înființarea unei unități de asistență medico-socială (cămin de bătrâni).

Deputatul social-democrat, Bogdan Trif, susține realizarea unui cămin pentru vârstnici în condițiiile în care atât în Copșa Mică cât și în comunele limitrofe sunt foarte mulți tineri plecați la muncă în țară sau străinătate, iar părinții și bunicii sunt lăsați singuri, fără niciun ajutor și sprijin.

“La invitația domnului primar Daniel-Tudor Mihalache, am fost la Copșa Mică, unde, alături de președintele organizației locale PSD, Florentin Pop, am vizitat amplasamentul pe care Primăria intenționează să-l achiziționeze dacă Consiliul Județean este dispus să încheie un parteneriat pentru realizarea căminului pentru bătrâni.
L-am asigurat pe domnul primar de tot sprijinul organizației PSD atât la nivel local, cât mai ales la nivel de județ. Această unitate medico-socială este absolut necesară pentru că părinții și bunicii noștri, după o viață de muncă, trebuie să beneficieze de îngrijire și sprijin atunci când sunt în nevoie.
Am fost onorat să primesc de la domnul primar Mihalache o plachetă, în semn de recunoaștere a sprijinului acordat comunității, pe care am pus-o la loc de cinste, în biblioteca din biroul meu”.

Bogdan Trif, deputat PSD