Arhive

PROIECTUL „CONSTRUIM ÎMPREUNĂ VIITOAREA TA CARIERĂ PROFESIONALĂ” VINE ÎN SPRIJINUL ELEVILOR DE LICEU PENTRU A DOBÂNDI ABILITĂŢI DE LUCRU

Proiectul „Construim împreună viitoarea ta carieră profesională”-„Elevi și Antreprenori, Beneficiari și Binefăcători, Egal Beneficii” a ajuns la a VI-a ediție. Programul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

De data aceasta evenimentul a fost găzduit de Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia. Beneficiari sunt atât elevii de liceu cât și antreprenorii.

Universitatea „Spiru Haret” prin Facultatea de Management Financiar Contabil Constanța și liceul din Medgidia au dat mâna și au pus bazele proiectului pentru a veni în sprijinul adolescenților.

Perioada de derulare a stagiilor de practică este 13.12.2014 – 12.09. 2015. Locurile unde se vor derula stagiile de practică sunt firmele agenților economici din orașul Medgidia ce au răspuns afirmativ provocării.

Nu doar elevii vor avea avantaje în acest proiect, ci și agenții economici. Printre acestea se numără: remunerarea tutorilor de practică, oportunitatea de a colabora cu reprezentanți din mediul școlar, identificarea de tineri responsabili, serioși, interesați care pot deveni viitori angajați.