PROIECTE NOI PENTRU LOCUITORII ORAȘULUI NĂVODARI

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit, joi seara, în sala de şedinţe a Primăriei, pentru a dezbate 28 de proiecte de hotărâre, propuse de primarul Nicolae Matei. Cele mai multe vizează pregătirile pentru sezonul estival2014, atât pe partea de cultură cât şi din punct de vedere al turismului. Consilierii au votat amenajarea pieţei de peşte, dar şi măsuri ce vizează statutul de staţiune balneoclimaterică al oraşului, toate pentru a atrage cât mai mulţi turişti.

Discuţiile s-au axat şi pe proiectele de sprijinire a năvodărenilor. Vestea bună este că, pentru perioada sărbătorilor Pascale, consilierii locali alături de primarul Nicolae Matei, le pregătesc acestora mai multe surprize, ca în fiecare an. Totuşi, tinerii care au solicitat locuinţe prin ANL mai au de aşteptat şi asta din pricina legislaţiei.
„Trebuie să-i informăm pe cei interesaţi că s-a întârziat repar-tizarea din cauza legislaţiei aberante care este în România. Mai precis, ni s-a solicitat, ca să racordăm blocul acela ANL la curent electric, taxa de aviz cinci miliarde jumate, adică preţul a vreo şase apartamente din 32. După mai multe demersuri, personal am vorbit cu directorul general de la ENEL. Până la urmă a rămas taxa la trei miliarde două sute, cu regândirea soluţiei tehnice”, a declarat primarul oraşului Năvodari, Matei Nicolae.
]]>