GRAV ACCIDENT RUTIER PE A2: UN MORT ȘI ȘASE RĂNIȚI.

O persoană a murit și șase au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma impactului dintre două mașini, pe Autostrada Soarelui, în zona localității Peștera, județul Constanța. Traficul rutier a fost oprit pe drumul spre mare aproape două ore.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, circulaţia rutieră pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui a fost reluată. Din cauza unui accident grav în care au fost implicate două autoturisme, traficul fusese întrerupt la kilometrul 180, în zona localităţii Peştera.

Având în vedere că valorile de trafic pe acest sens de deplasare sunt foarte crescute, polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să conducă cu prudenţă sporită, să respecte regulile de circulaţie, să nu efectueze manevre riscante şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Automobiliştii care doresc să se deplaseze către litoral sunt sfătuiţi, de asemenea, să ia în considerare folosirea rutelor alternative, pentru a evita aglomeraţia.