Arhive

Prins de jandarmii constănțeni cu droguri

Jandarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Vama Veche, o persoană care  avea asupra ei un plic autosigilant transparent care conținea muguri vegetali de culoare verde, un dispozitiv de mărunțit substanța vegetală și trei țigarete confecționate artificial.

Ieri seară,  ora 22:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, pe strada Plajei, a observat un tânăr care-și rula o țigaretă confecționționată artificial. La vederea jandarmilor, tânărul cu vârsta  de 27 ani,  a început să se agite, a făcut la stanga-mprejur și a fugit.  A fost somat, s-a oprit și a aruncat pe jos țigareta. A fost întrebat dacă mai are ceva asupra lui.  A declarat că nu au mai are nimic şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.

Asupra lui și pe jos, jandarmii au găsit un plic autosigilant transparent care conținea muguri vegetali de culoare verde, un dispozitiv de mărunțit substanța vegetală și trei țigarete confecționate artificial țigarete confecționate artificial.  

Celui în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținere  de substanțe înterzise, acestea urmează a fi înaintate la BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.