“Prin această ordonanță, guvernul garantează profiturile colosale ale firmelor din energie…”

Senatorul AUR, Sorin Cristian Mateescu, trage un semnal de alarmă pe marginea Ordonanței de Urgență privind preţurile la energie electrică şi gaze naturale.

“Să nu ne lăsăm manipulați de ordonanta guvernului privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze, de fapt cel mai recent tertip prin care încearcă să îi păcălească pe români și să sprijine firmele de casă ale <>.

Partidul AUR a atras atenția asupra acestei imense țepe pe care actualii guvernanți o dau românilor. “

Sorin Cristian Mateescu, senator aur
Sorin Cristian Mateescu, senator aur

Argumente și soluții au fost prezentate în comunicatul lansat de AUR.

“O nouă țeapă dată românilor: guvernul garantează profiturile colosale ale firmelor din energie, subvenționându-le de la bugetul de stat
energie.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) atrage atenția că ordonanța de urgență privind preţurile la energie electrică şi gaze naturale, care va fi adoptată astăzi în ședința Executivului, reprezintă o nouă țeapă dată românilor. Prin această ordonanță, guvernul garantează profiturile colosale ale firmelor din energie, subvenționându-le de la bugetul de stat, adică din banii de pensii, alocații, salarii, drumuri, școli sau spitale.”

comunicat AUR
deputatul George Simion, co-președinte AUR

“Pentru că prețul mare va fi compensat de stat, românii nu vor vedea acest lucru în facturile lor și nu vor plăti direct, ci indirect, prin mutarea banilor de la bugetul de stat către companiile energetice cu capital de stat, care plătesc clientela de partid a PNL și PSD. Practic, profiturile grase și nesimțite de pe o piață care nu este încă liberă vor ajunge la pilele, rubedeniile și amantele celor de la PNL și PSD”.

a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR
senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR

“Spolierea românilor de către partidele sistemului este inadmisibilă. Reiterăm poziția noastră, și anume că singura soluție pe termen scurt la criza actuală a prețurilor la energie este revenirea la piața reglementată, iar pe termen mediu și lung, înmulțirea capacităților de producție și creșterea concurenței pe piața energiei”.

a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR

https://partidulaur.ro/o-noua-teapa-data-romanilor-guvernul-garanteaza-profiturile-colosale-ale-firmelor-din-energie-subventionandu-le-de-la-bugetul-de-stat/?fbclid=IwAR1YrUv3O9YgghVzn6DQnaBnrVfkJZVdncKdvFf98ltCwAS5ffZc80YfBlk