Arhive

PRIMUL ALL STAR GAME DIN ISTORIE, SPECTACOL DE BASCHET LA CONSTANŢA

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui joi, 23 aprilie, primul All Star Game din, întrecere în care vor evolua cei mai buni jucători ai Ligii locale de Baschet Amator. Competiţia este organizată sub patronajul Asociaţiei Judeţene de Baschet Constanţa. 
 
Andrei Tapleş – organizator: „Deschidem evenimentul la ora 18.00, cu un meci al persoanelor cu dizabilităţi, singura partidă în care toată lumea câştigă. Apoi va avea loc o confruntare a copiilor de până în zece ani, tinere speranţe ale baschetului constănţean. Urmează diferite concursuri specifice, vom interacţiona cu publicul, după care este programat, în jurul orei 20.00, main-eventul, meciul stelelor, meciul spectacol. Au fost selectaţi cei mai buni şi mai spectaculoşi jucători.”

Daniel Ene – organizator: „Prin acest eveniment, încercăm să promovăm baschetul, iar scopul nostru general e să promovăm sportul. Creăm o alternativă, care uneşte la aceeaşi masă asociaţii non-guvernamentale, instituţii publice, sponsori şi sportivii, care sunt actorii principali.”

Spectatorii beneficiază de intrare liberă, iar organizatorii au pregătit pentru public premii surpriză, dar şi o campanie, „Vino cu o jucărie şi fă o bucurie!”, în care, la pauza All Star Game, spectatorii vor arunca cu jucării în teren, jucătorii le vor strânge, iar apoi, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, le vor dona la centrele de plasament.
foto: Ziua de Constanta