PRIMĂRIA MEDGIDIA TRANSMITE CLARIFICĂRI CU PRIVIRE LA ACȚIUNILE DE DEZINFECȚIE

În această perioadă, Primăria Medgidia desfășoară cea de-a doua etapă de dezinfecție pe raza unității administrativ teritoriale. Întrucât există neclarități cu privire la desfășurarea acțiunii, reprezentanții administrației locale transmit un comunicat, menit să informeze populația și să stopeze dezinformările din mediul online.

COMUNICATUL INSTITUȚIEI

“Pentru a pune capăt tuturor minciunilor, manipulărilor și dezinformărilor apărute în spațiul public, Primăria Municipiului Medgidia face următoarea precizare: pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, până în acest moment au fost efectuate două etape ale procesului de dezinfecție.

Prima etapă a avut loc în perioada 17 – 21 martie 2020 și a vizat TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

FOTO – PRIMA ETAPĂ DE DEZINFECȚIE

Cea de-a doua etapă se desfășoară în această perioadă și vizează toate SCĂRILE DE BLOC de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Substanțe folosite: BIONET A 15.

Produsul este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

FOTO – A DOUA ETAPĂ DE DEZINFECȚIE

Este regretabil faptul că indivizi de joasă speță încearcă în permanență intoxicarea cu informații false care au rolul de a destabiliza, a crea panică și de a arunca în derizoriu toate eforturile administrației publice locale, de a ține sub control situația existentă. Vă asigurăm și pe această cale că autoritățile locale sunt total implicate și vigilente, tratând cu maximă responsabilitate pericolul cu care ne confruntăm, tocmai pentru a limita propagarea acestuia!

Recomandăm tuturor cetățenilor municipiului Medgidia să se informeze doar din surse oficiale!”

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA