CEV CHALLENGE CUP: Cursa în Europa s-a terminat în această seara pentru CS Medgidia

Medgidia nu a produs surpriza în returul cu Tent Obrenovac din CEV Challenge Cup și a fost învinsă cu scorul de 3-0. Din păcate, după 2 meciuri pierdute în fața sârboaicelor, drumul fetelor de la CS Medgidia în această competiție europeană se oprește aici.

Dar cu toate acestea Medgidia își trece în palmares o calificare în sferturi și un drum european frumos, presărat cu victorii și puncte importante.

”A fost un meci cu miză grea! Tent este o echipă puternică, care a reușit să producă un volei de nivel ridicat. Medgidia a fost ultima echipă românească care rămăsese în CEV Challenge Cup. Acum ne îndreptăm toată atenția către campionatul intern, unde ne dorim o clasare care să ne mențină pe un loc de cupă europeană.”, a declarat la finalul partidei Nicoleta Gonțea, managerul secției de volei CS Medgidia.

Amintim că echipa noastră a ajuns în sferturile Challenge Cup după ce a eliminat formația croată OK Kastela, în șaisprezecimi și Hapoel Kfar Saba (din Israel), în optimi, în ambele situații, trecând de adversare cu câte două victorii.