Arhive

PRICHINDEII DE LA GRĂDINIŢA NUMĂRUL 12 DIN MEDGIDIA SE ÎNTREC ÎN ARTA ISCUSINŢEI

Prichindeii de la Gradinita numarul 12 din Medgidia sunt ocupați mereu. Educatoarele pregătesc în fiecare zi fel de fel de activități. De la sărbătorirea toamnei cu o gustoasă salată de fructe și până la prepararea turtiței fermecate, toate sunt realizate de către cu implicarea activă a micuților. Şi asta pentru că toamna se numără bobocii de la grădiniţă…

O nouă zi, o altă activitae. Dis de dimineață fiecare copil a aşteaptat cu bucurie să înceapă programul. La grupa Albinuțelor a fost zarvă mare! Prichindeii s-au transformat în bucătari.

Aceeaşi atmosferă de sărbătoare am întâlnit-o şi la grupa mijlocie. Dacă feţiţele au pictat fructe și legume, băieții au construit lădițe pentru ele.

La sfârșitul activității cu toții au degustat o salată de fructe delicioasă preparată de copii.

Activitatile zilnice s-au desfasurat dupa un anumit scenariu. Copiii au fost motivati iar spatiul, materialul si timpul, le-au permis gazdelor să se implice în desfășurarea activităților preferate.

Grãdinița poate fi considerată pentru micuți o a doua casă. Este locul unde copilul învață să comunice și să se adapteze unui program. Acestea sunt doar câteva din minunatele lucruri pe care le învațaă deoarece scopul instituşiei nu este numai acela de a îngriji copilul ci de a-l pregăti pentru școală şi mai ales pentru viaţă.