Arhive

Premiera spectacolului „Crima din strada Lourcine” de Eugène Labiche, în regia lui Vlad Cristache se amână cu două săptămâni

“Intrarea municipiului Constanța în scenariul roșu, din cauza creșterii incidenței infectărilor Covid 19, ne forțează să suspendăm, din nou, premiera comediei muzicale „Crima din strada Lourcine”, care ar fi trebuit să aibă loc încă de la sfârșitul anului trecut, dar a fost amânată din varii motive, toate legate de pandemia de Corona virus.

Ultima programare era pentru acest weekend, dar reprezentațiile cu public sunt amânate cu cel puțin două săptămâni, cât durează perioada de restricții.”

„Crima din strada Lourcine” de Eugène Labiche, traducere de Violeta Popa, este un spectacol regizat de Vlad Cristache, iar în distribuție îi veți putea vedea pe Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Florina Stănculeț, Andrei Bibire și Ștefan Mihai. Și, pentru că este o comedie muzicală, pe scenă va urca și un band care va cânta muzică live, special concepută pentru acest spectacol de compozitorul Tibor Cári. Din band fac parte Elena Gatcin, Marian Gănescu și Marius Cristian Zaval. Scenografia este semnată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla.

“Sperăm să putem programa premiera de Ziua Mondială a Teatrului, în 27 Martie, dar pentru asta avem nevoie de responsabilitatea dumneavoastră, a publicului nostru și a tuturor constănțenilor, în respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului, astfel încât rata de incidență a îmbolnăvirilor să scadă, iar sălile de teatru să fie redeschise”, au transmis reprezentanții instituției culturale.