PIEȚELE DIN MEDGIDIA ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

Și în 2015 piețele din Medgidia sunt în atenția autorităților locale. Asta deoarece acoperișurile spațiilor au nevoie de reparații capitale. Dată fiind situația primăria prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat și-a propus să rezolve această problemă care îi deranjează pe comercianți. Până la sfârșitul anului, piețele ar trebui să arate decent.

De câțiva ani cetățenii orașului spun că piețele din Medgidia au rămas corigente la capitolul modernizare. Dacă facem o analiză locaţia din zona Orașul Nou resimte cel mai mult lipsa investiţiilor. Încă de cum te apropii rămâi surprins de ceea vezi: maşini parcate în locul tarabelor, găuri în acoperiş şi lipsa unor condiţii decente de comercializare a legumelor și fructelor.

Nici celelalte piețe nu oferă condiții decente comercializării a produselor. Însă, după cum spun autoritățile locale în curând ele vor intra într-un amplu proces de reabilitare.

Modernizarea piețelor din Medgidia a fost discutată și amânată de mai multe ori. Chiar dacă autoritățile își respectă promisiunea cetățenii spun că rămâne de văzut cum vor arăta spațiile la finalizarea lucrărilor.