Arhive

PESTE TREI ETAPE FC FARUL SE VA ÎNTÂNLI CU SĂGEATA NĂVODARI ÎN DERBY-UL JUDEŢULUI

FC Farul Constanța și-a refăcut rapid moralul după înfrângerea cu 1-5, din deplasare, cu FC Voluntari si au reusit sa câștige cu 4-0 partida din ultima etapă, cu Gloria Buzău, iar speranțele pentru noi rezultate pozitive par îndreptățite. După trei meciuri accesibile, elevii lui Marian Pană vor disputa in deplasare derby-ul constantean contra celor de la Sageata Navodari

Succesul cu trupa lui Ion Viorel, din etapa a 5-a a Seriei 1 din Liga a II-a, a fost unul clar din toate punctele de vedere, FC Farul Constanta a controlat în permanență mijlocul terenului în special grație lui Robert Neagoe.

„Revenirea lui Neagoe, care ne-a lipsit în startul acestui sezon, a contat mult. Cu Neagoe și apoi Bardu, când acesta va reveni, lucrurile vor sta mult mai bine la echipă. Avem nevoie și de experiență, pentru că avem mulți jucători tineri”, a mărturisit antrenorul Marian Pană. 

Pentru constănțeni vor urma, sâmbătă, o nouă partidă pe teren propriu, cu ACS Berceni, apoi o deplasare la ultima clasata, FCM Dorohoi și din nou un meci pe teren propriu, cu CF Brăila. Trei partide din care FC Farul poate obține, teoretic, toate cele nouă puncte puse în joc.

„Este important să câștigăm și meciul viitor pentru a ne asigura un număr de puncte care să ne scoată din zona inferioară a clasamentului. Teoretic, se pot obține puncte și în următoarele meciuri. Toate partidele vor fi, însă, foarte grele. Nu trebuie să ne entuziasmăm, momentan, prea tare. Trebuie să fim mulțumiți și să ne bucurăm că am câștigat”, consideră tehnicianul Farului.

Cu cinci goluri marcate în cele cinci partide din acest campionat, Marco Enciu, atacantul Farului, este golgheterul ligii secunde, alături de Marius Ene (FC Voluntari) și Marius Matei (Rapid Suceava). După cele trei partide amintite, FC Farul va întâlni la 18 octombrie, în deplasare, liderul Săgeata Năvodari, într-un nou derby al județului.