Arhive

PENTRU CĂ ȚIN LA PREȚ NU REUȘESC SĂ ÎȘI ÎNCHIRIEZE SPAȚIILE COMERCIALE

Un spațiu mai mare înseamnă și o scădere a costului la metru pătrat… Valoarea sa este dată și de traficul din zonă. În Constanța există spații comerciale care se află în oferta de închirieri de ani buni. Proprietarii din zona strazii Ștefan cel Mare țin la preț, deși nimeni nu este interesat. Lângă Poșta Mare de exemplu, afaceriștii scot lunar din buzunare chiar și 25 00 de euro pentru o suprafață de 100 de metri pătrați.

Pe lângă produsele și serviciile oferite, succesul din spatele unei afaceri se bazează și pe zona unde este deschisă. În Constanța, partea veche a orașului este ocolită de mulți afaceristi din cauza lucrărilor de reabilitare.

Proprietarii de spații din zona Ștefan cel Mare, spre Policlinica cu Plată țin la preț cu toate că centrul Constanței s-a mutat de ani buni în zona mall-urilor. Cine vrea să își deschidă o afacere în această zonă trebuie să scoată din buzunare chiar și 500 de euro pentru un loc de 40 de metri pătrați.
Sincron Marcu Gabriel, broker imobiliar (are 10 sec)

Tomis trei și Brotăcei sunt Zonele preferate de cei care vor să își deschidă o mică afacere. De asemenea, în zona Poștei Mari oamenii de afaceri plătesc chiar și 2500 de euro pe lună pentru 100 de metri pătrați. Cele mai ieftine chirii din Constanța se află în zona străzii Eliberării, unde un metru pătrat este doar 3 euro.