Arhive

PENTRU CĂ NU RĂSPUNDEA LA TELEFON ŞI NICI LA UŞĂ OAMENII AU ALERTAT POMPIERII

Pentru că nu răspundea la telefon şi nici la uşă au dat alarma. Este vorba despre vecinii unui bărbat din Medgidia care au apelat numărul unic de ugență 112. Şi asta deoarece credeau că omul se află în casă şi ar putea avea nevoie de ajuor. Din fericire însă apartamentul era gol.

Pompierii din cadrul detașamentului Medgidia, au fost sesizați că pe strada Siretului la etajul unu al unui bloc de locuinţe un bărbat nu răspunde de niciun fel. Oamenii s-au speriat, ca nu cumva proprietarul să fi pățit ceva.

La fața locului au sosit două echipaje de la Poliția Locală, unul de la Poliția Națională, o ambulanță și o echipă de la descarcerare. Militarii au fost nevoiți să utilizeze scara pentru a putea ajunge în apartament. Au spart geamul însă…. nici urmă de om în casă.

Din fericire bărbatul care trebuia să fie în locuință nu a pățit nimic. Însă în mod sigur intervenţia pompierilor i-a provocat dureri de cap. Şi asta pentru că va fi nevoit să înlocuiască geamul spart. Când au văzut agitația din fața blocului oamenii s-au strâns în număr mare, însă alarma s-a dovedit a fi falsă.