Arhive

PENTRU A MARCA LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI LA SÂN ELEVII DIN MEDGIDIA AU ORGANIZAT UN FLASH MOB

Ziua Națională de Luptă Împotriva Cancerului de Sân a fost marcată şi la Medgidia. Zeci de tineri au participat la eveniment şi împreună au organizat un flash mob. La final au împărțit materiale ce conțimeau mesaje de conștientizare asupra pericolului la care sunt expuse femeile din cauza bolii secolului.

Tinerii care au participat la manifestare sunt voluntarii Bibliotecii Municipale Medgidia, filiala nord, dar și elevi din cadrul a trei instituţii de învăţământ din oraș: Liceul Tehnologic Nicolae Tituescu, Liceul teoretic Nicolae Bălcescu și Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu.

Adolescenții au primit cu drag invitația de a participa la eveniment, unde au pus mult suflet. Pentru dansul prezentat au avut nevoie doar de două zile de repetiții, iar coregrafia le-a ieşit așa cum și-au dorit.

Descoperit la timp cancerul de sân poate fi învins! Oamenii trebuie să conștientizeze faptul că se poate lupta din timp cu această boală nemiloasă, și că nu este o problemă de sănătate fără rezolvare.

Organizatorul proiectului este încântat de dorința copiilor de a lua parte la această zi importantă care marchează o problemă de care se lovesc oamenii de pe întreg globul.

La final au fost împărțite fundițe roz, simbolul Luptei împotriva cancerului la sân, dar și materiale cu mesaje de constientizare a populației și metode de depistare precoce a bolii.